Renovatie

een vernieuwd dak naar hedendaagse normen

 

Met een oud, versleten dak bent u niet altijd veilig. Renovatie van daken vergt namelijk een gans andere aanpak en is heel wat complexer dan nieuwbouw. Aangezien er meestal geen architect wordt aangesteld bij renovaties, is het onze taak om de dakconstructie en te controleren en te beoordelen of deze al dan niet geschikt is voor de gewenste dakbedekking.

 

In sommige gevallen is het mogelijk om uw bestaande constructie te behouden. Db-asfalt staat u bij met professioneel advies, en bekijkt samen met u alle mogelijkheden want het is belangrijk dat uw dak voldoet aan de hedendaagse energienormen, en dat u binnenshuis alle comfort heeft.

 

Na de analyse van de dakconstructie, wordt het dak volledig opgemeten om ons in staat te stellen u een zo gedetailleerd mogelijke offerte te bezorgen. Op die manier komt u niet tot verrassingen te staan bij de afrekening.

 

Zowel de opmeting, calculatie, opvolging en uitvoering gebeurt door onze meest ervaren mensen om niets aan het toeval over te laten.

 

Voor herstellingen zoals losgekomen dakpannen en afdichten van lekken en voor het onderhoud van uw dak, zoals het uitkuisen van de dakgoten, ontmossen van daken, evenals voor dakisolatie, kan u rekenen op ons vakmanschap.

 Realisaties

Op deze pagina vindt u foto’s terug van voor, tijdens én na uitvoering van de werken. Indien u interesse heeft om uw dak door ons te laten plaatsen of te laten renoveren, aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren.

renovaties >>

 Offerte

Wilt u graag een prijsofferte krijgen of de aanleg van uw nieuw dak bespreken? Klik dan op onderstaande link en vul vrijblijvend het contactformulier in.

offerte >>

db-asfalt

Contacteer ons

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.