Wat doen we?

  • Nieuwbouw

- Nieuwbouw

- Realisaties

- Offerte

  • Renovatie

- Renovatie

- Realisaties

- Offerte

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw is de eerste stap het opmeten en het analyseren van de plaats van uitvoering. Daarna volgt een offerte rekening houdend met het lastenboek van de architect. Na afwerking word een eindcontrole gedaan samen met bouwheer en architect voor een goed eindresultaat te bekomen.

Zie verder >>

Renovatie

Bij een renovatie zijn de eerste stappen controle van de bestaande dakconstructie. Daarna volgt een prijsbepaling waarna we de werken kunnen starten en tot een goed einde brengen. Een bestaand dakdichting hoeft niet noodzakelijk afgebroken te worden indien de constructie het toelaat. De renovatie kan dus daarop uitgevoerd worden.

Zie verder >>

Realisaties

Onze realisaties gaan van kleine karweien tot algemene verbouwingen en grote projecten. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken, maar ook het realiseren van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dakgoten, dakramen, dakrenovatie, groene daken, ... is voor ons geen probleem. Wij werken veilig en deskundig en dat voor een goede prijs.

Zie verder >>

Op deze pagina vindt u foto’s terug van voor, tijdens én na uitvoering van de werken. Indien u interesse heeft om uw dak door ons te laten plaatsen of te laten renoveren, aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren.

db-asfalt

Contacteer ons

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.