Indien u vragen heeft, meer uitleg wilt over onze manier van werken of graag een afspraak zou maken, gelieve ons dan te contacteren op onderstaande link.

Contact >>

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu), en is in feite meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

 

Via een VCA certificaat kunnen we aantonen dat ons bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Met bezit van het VCA certificaat wordt dus voorkomen dat zowel de opdrachtgever als de aannemer allerlei acties moeten ondernemen om de veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen, aangezien dit allemaal al van te voren is geregeld.

 

Veilige werkomstandigheden en een veilige werkomgeving zijn belangrijk voor zowel werknemers als tijdelijke arbeidskrachten en wij hechten ons aan deze waarden. Veiligheid op de daken is onze prioriteit, daarom maken we bijvoorbeeld enkel gebruik van gekeurde ladders en stellingen en vernieuwen we deze regelmatig om ongevallen te voorkomen.

Wat doen we?

  • Nieuwbouw

- Nieuwbouw

- Realisaties

- Offerte

  • Renovatie

- Renovatie

- Realisaties

- Offerte

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw is de eerste stap het opmeten en het analyseren van de plaats van uitvoering. Daarna volgt een offerte rekening houdend met het lastenboek van de architect. Na afwerking word een eindcontrole gedaan samen met bouwheer en architect voor een goed eindresultaat te bekomen.

Zie verder >>

Renovatie

Bij een renovatie zijn de eerste stappen controle van de bestaande dakconstructie. Daarna volgt een prijsbepaling waarna we de werken kunnen starten en tot een goed einde brengen. Een bestaand dakdichting hoeft niet noodzakelijk afgebroken te worden indien de constructie het toelaat. De renovatie kan dus daarop uitgevoerd worden.

Zie verder >>

Realisaties

Onze realisaties gaan van kleine karweien tot algemene verbouwingen en grote projecten. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken, maar ook het realiseren van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dakgoten, dakramen, dakrenovatie, groene daken, ... is voor ons geen probleem. Wij werken veilig en deskundig en dat voor een goede prijs.

Zie verder >>

db-asfalt: 20 jaar ervaring in energie-efficiënte daken

 Over Ons

Db-asfalt is een geregistreerde onderneming die actief is in de driehoek Kortrijk-Waregem-Oudenaarde én daarbuiten. Ze investeert in de voortdurende opleiding van haar bedrijfsleider en medewerkers. Zo is db-asfalt ook uw expert voor alle wettelijke aspecten rond bouwen, bijvoorbeeld over isolatiewaarden.

 

 

Wat doen we?

 

We realiseren een degelijke afwerking en isolatie van uw dak. Uw dak is immers essentieel voor uw energieverbruik, want warmte stijgt, en u houdt ze beter binnenshuis. U hebt dus alle baat bij een degelijke afwerking en isolatie. Nieuwbouw of renovatie? Db-asfalt plaatst een professioneel afgewerkt dak dat u beschermt tegen alle weersomstandigheden én tegen warmteverlies.

 

 

Specialisaties?

 

We specialiseren ons in platte daken. Bij deze werken gebruiken we kwaliteitsvolle materialen van erkende leveranciers. Onze voornaamste doelstelling is het professioneel afwerken van daken en hierbij onze klanten tevreden stellen. Wij streven namelijk naar resultaat, altijd en overal, om een blijvende waarde te creëren voor onze klanten.

 Materialen/leveranciers

Bij het isoleren van daken gebruiken wij verschillende kwalitatieve producten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 

Eurothane BI 3

EUROTHANE Bi-3 is een isolatieplaat met een kern in hard polyurethaanschuim aan beide zijden bekleed met een gebitumineerd glasvlies.

 

EPDM-Rubber

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en behoort tot de kunststofgroep elastomeren. Het bijzondere gevolg van dit alles is een uiterst duurzaam membraan met een verwachte levensduur van 40 tot 50 jaar.

 

Roofing/APP:

waterdichte eindlaag op basis van bitumen. De grote troeven van dit membraan zijn de hoge plasticiteit en beloopbaarheid en een uitstekende UV- en thermische stabiliteit.

 

 

Leveranciers:

 VCA + erkenningen/attesten

 Contact

db-asfalt

Contacteer ons

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.