Wat doen we?

  • Nieuwbouw

- Nieuwbouw

- Realisaties

- Offerte

  • Renovatie

- Renovatie

- Realisaties

- Offerte

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw is de eerste stap het opmeten en het analyseren van de plaats van uitvoering. Daarna volgt een offerte rekening houdend met het lastenboek van de architect. Na afwerking word een eindcontrole gedaan samen met bouwheer en architect voor een goed eindresultaat te bekomen.

Zie verder >>

Renovatie

Bij een renovatie zijn de eerste stappen controle van de bestaande dakconstructie. Daarna volgt een prijsbepaling waarna we de werken kunnen starten en tot een goed einde brengen. Een bestaand dakdichting hoeft niet noodzakelijk afgebroken te worden indien de constructie het toelaat. De renovatie kan dus daarop uitgevoerd worden.

Zie verder >>

Realisaties

Onze realisaties gaan van kleine karweien tot algemene verbouwingen en grote projecten. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken, maar ook het realiseren van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dakgoten, dakramen, dakrenovatie, groene daken, ... is voor ons geen probleem. Wij werken veilig en deskundig en dat voor een goede prijs.

Zie verder >>

Wilt u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor de uitvoering van uw dakwerken? Laat dan hieronder enkele gegevens na zodat we u kunnen contacteren.

 Offerte nieuwbouw of renovatie

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht verzonden

Required

Required

db-asfalt

Contacteer ons

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.