Nieuwbouw

oog voor detail en extra controle

 

Bezig aan uw droomhuis? Dan is een hoogwaardig dak de kroon op het werk. Db-asfalt zorgt dat het alles wordt wat u ervan verwacht. De basis? Een nauwkeurige opmeting en analyse ter plaatse. De werkzaamheden gebeuren helemaal volgens de eisen van uw architect. Iets wat hij met u extra controleert na de afwerking. Db-asfalt heeft oog voor elk detail: van de hellingsgraad van uw dak tot uw dakrand in zink of aluminium. De experts kiezen resoluut voor duurzame materialen. En installeren vóór de isolatie altijd een dampscherm, om condensatie in uw dak tegen te gaan.

 

De keuze van het type dakbedekking is afhankelijk van de stijl van de woning, persoonlijke voorkeur en budget. De daken kunnen variëren van een hellend dak (pannen en leien of een metalen dakbedekking) tot een plat dak. Ook het aanleggen van dakgoten, dakisolatie, spouwmuurisolatie, dakramen, groene daken, ... kan u door ons vakkundig laten uitvoeren.

 

Om u te helpen bij uw keuze binnen uw budget, kan u steeds vrijblijvend een offerte opvragen. We zullen u nadien zo spoedig mogelijk een gedetailleerde prijslijst toesturen.

 

Voor de bekleding van platte daken is er net zoals bij hellende daken een ruime keuze uit afdichtingsproducten zoals roofing, epdm, pvc, ...

 

Al onze producten hebben ieder hun eigen voor- en nadelen en de keuze is dan ook afhankelijk van de aard van het werk en het vooropgestelde budget. Wij helpen u graag bij de keuze van het meest geschikte afdichtingsproduct.

 

Door degelijk te isoleren kan uw energiefactuur gevoelig dalen. Bij ons kan u terecht voor dakisolatie, na-isolatie van spouwmuren en gevelisolatie.

 

 Realisaties

Op deze pagina vindt u foto’s terug van voor, tijdens én na uitvoering van de werken. Indien u interesse heeft om uw dak door ons te laten plaatsen of te laten renoveren, aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren.

Nieuwbouw >>

 Offerte

Wilt u graag een prijsofferte krijgen of de aanleg van uw nieuw dak bespreken? Klik dan op onderstaande link en vul vrijblijvend het contactformulier in.

offerte >>

db-asfalt

Contacteer ons

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.